Slide 1
Image is not available
Друштво школских библиотекара Србије
најбољи школски библиотекар за 2017. годину

На Конкурс за најбољег школског библиотекара и награду „Мина Караџић“ пријавила су се два кандидата:

  • Јелена Трошић – ОШ „Франц Прешерн“, Београд
  • Славица Хорват – ОШ „Дринка Павловић“, Београд

Комисија у саставу: Славица Петровић, библиотекар у Економској школи „Нада Димић“ у Земуну, Жељко Марчетић, библиотекар у Техничкој школи у Београду, Тања Маљоковић, библиотекар у ОШ „Бранко Радичевић“ у Београду, разматрала је њихове пријаве.

Комисија се састала у петак 22. 12. 2017. године и констатовала да обе кандидаткиње испуњавају услове конкурса. Закључили смо да су обе кандидаткиње посвећене својој професији, да су нам представиле свој рад кроз разне активности и да су, на наше велико задовољство, обе значајно допринеле афирмацији своје професије, како у својој средини тако и у самом ДШБС.

После пажљивог читања њихових пријава, одлучили смо да ове године награду „Мина Караџић“ за 2017. годину добије библиотекар Славица Хорват из ОШ „Дринка Павловић“ у Београду , имајући у виду да је она више допринела афирмацији ДШБС.

Било нам је велико задовољство што смо имали прилику да се упознамо са вашим радом и што међу нама постоје тако одговорне и посвећене колеге, које је част имати за сараднике.

Честитамо колегиници Славици и захваљујемо колегиницама што су конкурисале и желимо им напредак како на професионалном тако и на личном плану.

24.12. 2017. године

Чланови комисије:

Славица Петровић
Жељко Марчетић
Тања Маљоковић