Slide 1
Image is not available
Друштво школских библиотекара Србије

На конкурс за најбољег школског библиотекара и награду „Мина Караџић“ пријавила су се два кандидата:

1. Велинка Стакић – ОШ „ Петефи Шандор“, Нови Сад
2. Драгана Пешић Главашевић – ОШ „ Бранко Миљковић“, Ниш

Комисија у саставу: Славица Петровић, библиотекар у Економској школи „Нада Димић“ у Земуну; Жељко Марчетић, библиотекар у Техничкој школи у Београду и Тања Миљковић, библиотекар у ОШ „Бранко Радичевић“ на Новом Београду.

Чланови комисије су се састали у среду 26.12.2018. године и установили да обе кандидаткиње испуњавају услове конкурса.

Са великим задовољством смо се уверили да пријављене кандидаткиње свој посао обављају са много љубави и посвећености, радећи и више од онога што је планом и програмом предвиђено. Констатовали смо да пристигле биографије показује колико колеге библиотекари воле свој посао и да пуно труда и времена улажу у рад у својим срединама, као и на афирмацију професије и учешће у раду ДШБС.

Комисији је било задовољство што смо имали прилику да се упознамо са вашим радом и што међу нама постоје тако одговорне и посвећене колеге, које је част имати за сараднике.

Награда за најбољег школског библиотекара „Мина Караџић“ се ове године додељује Драгани Пешић Главашевић из Ниша, имајући у виду да је њен опсег ангажовања у средини где ради био већи.

Честитамо колегиници Драгани и захваљујемо колегиницама што су конкурисале и желимо им успех у даљем раду и напредак у професији.

У Београду, 28.12.2018.                                                                           

Чланови комисије:

Славица Петровић
Жељко Марчетић
Тања Маљоковић