Slide 1
Image is not available
Друштво школских библиотекара Србије

 

У складу са Правилником о критеријумима за додељивање награде, Друштво расписује конкурс за доделу Награде "Мина Караџић" за најбољег библиотекара 2015. године.

Услови:

Право да конкуришу имају библиотекари који су чланови ДШБС и уредно плаћају чланарину. Предлагачи: библиотекар лично, секције, активи ДШБС, или школа у којој библиотекар ради.

Процедура:

Предлагач у договореном року подноси, тј. шаље, образложену пријаву, Комисија прегледа и пише своје образложење за награду.

Награда за школског библиотекара је новчана. Уз награду се добија повеља са ликом Мине Караџић. Награда ће бити уручена на свечаности поводом обележавања Месеца школских библиотека, 23. октобра 2015. године. Награђени библиотекар ће на свечаности укратко представити свој рад.

Пријава и образложење

У пријави, по ставкама из Правилника, библиотекар образлаже предлог за награду. Уз пријаву се доставља прилог са доказима за реализацију наведених активности.

Рок за пријаву: 10. октобар 2015. године.

Рок за објављивање резултата конкурса: 17. октобар 2015.

Правилник о критеријумима за додељивање награде можете преузети овде.

Пријаву можете преузети овде.

Адреса за слање пријава и додатне информације: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.