Slide 1
Image is not available
Друштво школских библиотекара Србије
Трибина Библиотечка пракса у школи

Акредитована трибина „Библиотечка пракса у школи – стање и могућности“ за школске библиотекаре Златиборског и Моравичког округа биће одржана у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Ужице 30.3.2018. године од 11 до 14 часова. Организатори трибине су РЦУ и Друштво школских библиотекара Србије. Поред стручног усавршавања, један од циљева организовања трибине је и боља комуникација и сарадња школских библиотекара.

Реализатори су Мирјана Радовановић Пејовић, Мира Меглић, Ана Дуковић, чланови Друштва, који ће говорити о раду школског библиотекара са различитих аспеката. На трибини биће говора о законским оквирима рада школског библиотекара, као и о могућностима за побољшање рада кроз вредновање, личну мотивацију, боље организовање пословања.

Циљ трибине је унапређење компетенција школских библиотекара у области планирања и реализације рада оријентисаног на исходе (подизање нивоа методичких знања релевантних за циљеве и исходе предмета/области). Очекујемо школске библиотекаре из основних и средњих школа.

Пријављивање се врши на mаil: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Више детаља о трибини „Библиотечка пракса у школи“